Raduno Roen

Albo d’oro

MASCHILE
FEMMINILE
Pedergnana Nicola 2014 Wegher Maddalena
Pinamonti Guido
2013
Wegher Maddalena
Cappelletti Daniele
2011
Menapace Emma
Pinamonti Guido
2010
Menapace Emma
Martini Thomas
2009
Zambotti Barbara
Martini Thomas
2008
Maestri Chiara
Antiga Ivan
2007
Wegher Maddalena
Antiga Ivan
2006
Wegher Maddalena
Pizzolli Luca
2005
Menapace Emma
Nicolini Franco
2004
Calliari Orietta
Nicolini Franco
2003
Calliari Orietta
Dotti Domiziano
2002
Calliari Nora
Piasente Mario
2001
Fiammozzi Donatella
Gregori Corrado
1999
Calliari Orietta